Защо е събота вечерта в събота 15:00? Това е боклук за футбол

Ами, мразя събота вечерта. Аз го мразя абсолютно. Това е боклук. Събота 15:00 е най-лошото време, от наличните понастоящем време, за да гледате футбол в “Анфийлд”, с изключение на неделя, което е ужасно.

Събота вечерта не е нищо; тя ви позволява нито да се придържате, нито да въртите. Отпуснато след мача интерлоуд удари вашата събота вечер от курса. Това вече е 19:00, вие сте пет пинта след мача на доброто и всичко, което сте правили онази вечер, изглежда далеч. Събота 12.45 ч. Е невероятно. Отидете тежки и тежки от 11 часа или се улеснете в земята, ужасно трезвен, но този следобед се отваря. Толкова много място, толкова много възможности за избор.

Събота 5.30pm: wowzer. Град. Мач. Град. Танцуване. Направих шапката си на половин пет.Мълчаливо смятам, че половината от половината може да е по-добре, да ви дам още един следобед, за да си играете, но каквото и да е.

Неделя, 13:00: допълнителният час прави различен свят, един следобед можете да направите нещо по един или друг начин, лека сутрешна треска.

Неделя 16:00: човек може да построи уикенд към това. Странният живот на изселения футболен вентилатор Прочети повече

Това е по-трудно за aways, но почти всяко начално време е по-трудно храна за вкъщи. Харесва ми една събота от 12.45 часа за раздялата. Това го прави приключение, означава, че сте вкъщи навреме за събота вечер. По-добре от събота вечер, когато няма вероятност да се върнете преди 21:00. Но слушайте, това е лично предпочитание. Може да греша. Това не е толкова идеята, че събота вечерта е ужасна – всъщност е – но тя трябва да бъде свещена.Това, че времето за начало си заслужава да отиде на матраците за. Цените на билетите, въпросите за достъп, сигурността, полицията? Забравете ги, приятелю. Ние започваме в 5.30pm и всеки получава по-забавно, но какво ще кажеш за традицията? Каква традиция ще се разпадне следващата!?

Имам теория за събота 15:00: това е най-лесният въпрос, който да се задържи за нашите господа и жени от пресата. Събота 15:00 е исторически удобно за тях. Представете си, че футболът е ваша работа за секунда. Представете си време за подаване и отидете там и се приберете у дома. Представете си, че някой вече казва: “Влезте там за 9 часа.” Или: “Ще си у дома след 21:00.” Представете си, че в работата си.Нищо чудно, че тези blighters се стори всичко това. Събота вечер вече съществува поради начина, по който работят моделите са били и футбол – като развлечение, нещо за хората, които работят, за да присъстват, за да отнемат мислите си от неща – насрочено сама. Три часа в събота е перфектен.

Всички най-добри момчета, се качват на “Копа”, играят Топ 10 (те вече не правят това, което е по-голям срам) пееш и танцуваш, гледаш играта и след това си тръгваш, имаш нощем на пия. Наслади се. Бъдете забавни. Страхотен. Но работните модели вече не се случват така. Вместо това стотици хиляди британци излизат след работа в петък вечер. Затова нека да залепим няколко игри за тях.

Че има неща, които не са наред с футбола в съвременните времена, не означава, че всичко в съвременния футбол е погрешно.И все пак нещата просто се внедряват. Това стана поредната кошница от оплаквания, макар че ще призная, че планирането на архиви в момент, когато не можете да получите влакове – според глупостта на Уембли – е смешно и дава лесна пръчка, , Но през седмицата, през седмицата несъгласуваните времена за начало означават, че мога да гледам повече футбол. Харесва ми, че има един тон игри, които да гледате. Аз често не избирам да ги гледам, но е хубаво да знам, че те са там, ако имам нужда от тях. Живот в Съндърланд, където играта е остаряла, клубът е гнилен и изпадането е неизбежно. Прочети повече

Бих отишъл все пак. Искате ли да защитите футбола? Наистина ли искате да направите това? Искаш ли старите дни? Тогава да кажем, че Висшата лига не се погледне от 14:00 до 18:00 в събота. Оставете това в долните лиги. Няма игри.Вместо това да имаме петък 8pm, събота 12pm, събота 18:00 часа, събота 8pm и след това буханем неделите и имаме понеделник вечер. Да вървим всички да гледаме Dulwich или Prescot или FC United или AFC Wimbledon или Southend и след това отидете и гледайте нашата страна или на терена, или в земята. Или гледайте двама от нашите съперници и бъдете заедно, пийнете, говорете. Направете ден от него. Просто правете ден от него. Най-големият проблем, който футболът има от гледна точка на онези, които преминават през въртящи се врати, е цената на това, че е в земята. Ценообразуването на хората е най-големият проблем, пред който е изправена играта. Телевизията и преместените начални часове могат да ни спасят. Тези компании плащат много повече пари, отколкото колективно управляваме. Нека ги прегърнем и да спечелим следващия аргумент, вместо да се замисляме за това как нещата не са това, което са били.Вече не стигаме до събота вечерта в 13:00. Добре. Защото и ние не получаваме билети за £ 20 и знам кой искам да сортирам първо.