Ерик Блек предупреждава Астън Вила за огромното предизвикателство да се върне във Висшата лига

Ерик Блек предупреди Астън Вила да очаква офанзивен тласък от шампионата, за да се окаже по-физически по-взискателен, отколкото да се опитва да остане във Висшата лига. Бившият помощник-мениджър в Бирмингам Сити, Вила Парк знае от успешния опит във втория град преди 10 години, че след изпадането от Висшата лига с незабавно връщане е “огромно, огромно предизвикателство”.

Демоцията ще бъде потвърдена в събота, дори преди Вила започва в Олд Трафорд, ако Норич Сити избягва поражение от Съндърланд по време на обяд, но Блек разбира, че дори ако клубът успее да върне ноктите си, те ще бъдат третирани като “Манчестър Юнайтед на Шампионата” и трябва да преработят отбора за да се справят с по-голямата интензивност на fixtures.Aston Villa на relegation всички, но потвърдена от победа на Bournemouth Прочети повече Нов поглед съвет трябва да отделят време за назначаване на нов мениджър, след като Rémi Garde следва Тим Sh преди 12 дни, но се възстановява от комуналната травма на изпадане, с присъщото обръщане на персонала, за да си възвърне печелившия манталитет, е далеч по-трудно, отколкото звучи.

трудно “, каза Блек, който помогна на Стив Брус да се обърне към Бирмингам през 2006-2007. “Това е огромно, огромно предизвикателство за всеки клуб да слезе.Когато се вгледате в случая с Астън Вила, направих цялата статистика преди девет години. “Вие идвате от базата на три отбора, които печелите този сезон, и ако Астън Вила е в шампионата през следващия сезон, ще трябва да спечели минимум 26 или 27, за да се измъкнем. Имаш пълната промяна в очакването и напрежението и всичко, което върви с него. “Астън Вила сега ще бъде като Манчестър Юнайтед, ако отидат в Шампионата и отидат в Ротерхам или навсякъде. Това е огромно предизвикателство, но това не е невъзможно предизвикателство.

“Това е наистина трудно разделение. Психологически това е трудно разделение и физически това е по-трудно разделяне от Висшата лига понякога поради повтарянето на игрите.Така че отборът трябва да бъде конструиран правилно, в противен случай ще си дадете планина да се изкачвате. “Астън Вила трябва да държи ноктите си отвъд ребрандирането на значката | Paul Wilson Прочетете повече Найджъл Пиърсън изглежда най-добре отговаря на предизвикателството, след като положи основите за успеха на Лестър Сити, а Черният признава, че е необходима командваща фигура. – Трябва да има силен манталитет, който минава през групата – каза той, – защото имаш наистина много трудни задачи там във вторник вечер, когато това не е 30 000 души и хората…са изключително агресивни срещу теб.

Йордан Айев вкара първия гол в първия мач в пет мача, но едва след като Борнмът вкара най-високия си полет със заслужена победа, построена на голове от Стив Кук след кратка ъглова рутина, и Джош Кинг , след като Ciaran Clark е извършил 14-та ненужна грешка, която е довела до приемането на Villa през този сезон. След осем последователни поражения, целта на Вила изглежда е да избягва клубния рекорд от 11, определен през 1963, докато Bournemouth, осем оцелели от отбора, спечелил промоция от Лига 1 преди три години, могат да започнат да залагат на следващия сезон, когато Калум Уилсън, след като се завърне след изтичането на седем месеца, може да се опита да надгради обещаващия старт в последната лига autu н.

“Това са страхотни дни за футболния клуб”, каза Еди Хоуе, мениджър на Бърнмут. “Искам да се насладя за няколко секунди, а след това да помисля за следващата седмица.”