Европа в Пилзен? Яношек може да играе за нея в Словачко

“Ще разбера след седмица. Имам книга за гости за лятото, но ако искат мен, ще трябва да отида ”, сви рамене 20-годишен халф след последния есенен мач срещу пражката Дукла. “Сега съм особено радостен, че спечелихме.”

Този талантлив младеж беше купен от Plzen това лято и online case de pariuri подписа четиригодишен договор с него, за да започне сезона в Uherske Hradiste, за да получи практика на мач.Вероятно няма да има много шанс в препълнения отбор от шампиони през есента.

“Мисля, че би било по-добре, ако играх редовно в лигата, но не бих го пропилял твърде много, за да се подготвя в Пилзен.” той дойде преди по-малко от година, в най-близкото си бъдеще.

Харесва визията на Европейската лига. „Когато видях кого могат да нарисуват, беше много примамливо. Ще видим как решават “, не се притеснява Яношек.

От друга страна, Словачко, който му даде първия шанс в най-високото състезание в страната в края на годината, би искал да помогне за запазването на лигата. Въпреки че Яношек има по-високи цели.

„Няма да мислим, че трябва да играем за спасяване.Искаме да завършим след основната част в средната част “, каза Яношек.

Това ще означава за Словачко, че ще играе в надстройката за последния билет за Европейската лига. След деветнадесетте есенни обиколки той губи една щанга и една точка до мечтаното си десето място. Бяхме доста добри в това колко лоши бяхме ”, спомня си Яношек, че в един момент Словачко падна на дъното на таблицата. От пристигането на треньора Мартин Сведик той спечели три от четири мача, побеждавайки Unibet Острава и пражкия дует Спарта – Дукла навън у дома.

„Новият треньор ни даде импулс. Играта е по-лесна, по-директна, по-организирани сме. Дори в липа е достатъчно, за да вкара.Обикновено там нещо се спуска ”, каза Яношек. С промяната на стила на играта се промени и ролята му в архива. Свидетелят го избута от позицията на защитен играч под върха. Сега имам повече свобода, мога да създавам, което ми харесва “, хвали Яношек.

Mai multe informații aici: Mai Mult