Дори изходът до Pancíř, а след това и хокейците от Пилзен ще завършат планинската работа

Но преди да се върне, той трябва да се справи с последния “бонбон”. Седем километър таймер на Pancíř, в оживен “броня” ще започне на минути интервали.

“Това е предизвикателство. В Шумава бях за последен път като малък, вече не го помня. Така че сега ми харесва за първи път. Харесва ми велосипеда, но в миналото нямахме славяни. Така че е ново. Ако е хубаво? Това е голямо предизвикателство, но аз все още имам по-добре, отколкото работи “, каза нападателят Михал Poletín, ново лице в отбора.

колоездене лагер в Šumava заключава началния блок на лятото обучение, което е продължило пет седмици. “Играчите имаха дълги етапи на велосипедите, интензивни изходи, времеви трикове. Те придобиват груба сила.А часовникът на Pancíř също е тест за воля, всички пълзи на дъното. След седмица почивка започваме друг блок, преди да отидем на леда, ще се съсредоточи повече върху експлозивност, скорост, бързина “, каза Михал Straka треньорът на HC Skoda.

Индивидуална подготовка все още има капитан Kratěna защитник Kadlec, тези, ще се присъедини към отбора само след един месец във втория концентрационен лагер в Železná Ruda. Зад океана влаковете американски нападатели Холвег и Джонсън. Тази седмица се срещна и болен Овен и вратарите Machovský с Polivka, който треньора на вратарите Pejchar остане в Пилзен, и да остави кръста Симон, който играе на Световното първенство в Прага.

треньори, които чакат да се види как в следващите няколко седмици развива ситуацията около най-голямата звезда на отбора. “Той ще оспори проекта на NHL от юни.Смятаме, че една година в Пилзен ще остане, но сега нищо не е сигурно. Разбира се, трябва да се подготвим за възможността да напуснем “, каза треньорът на” Стравка “. Все още не е ясно резиденцията Близнак по-напред, има очакване на окончателното развръзка на ситуацията в Слован Братислава.

В допълнение към колоезденето е все още пространство за други диверсификация. Точно в пансиона Samoty играчи имат тенис корт, близо до футболното игрище и открит езерце с температура на водата от 12 градуса по Целзий.

“Всеки Макай най-пълна. Джарда Кръчик е приятно изненадан, той е физически велик.Лукаш Пулпан също е пример “, похвали голф треньорът Яромир Лишка.

Всеки човек заслужава седмица.