Дласк оценява МИ: Може би световното първенство ще бъде еднакво успешно

И какво?
Майкъл Борош ( в елитната категория достигна седмия ). Надявах се, че подобна раса ще напусне. Видях го толкова близо до петото място, което той потвърждаваше през цялото време. И че той е на седмо място? Мисля, че за него беше щастлив седем. Той доказва, че може да се похвали с голям медал. Mathieu (van der Poel, неделя печеливш ) е мегастар, който винаги заема едно място на подиума. Когато вторият Ларс ван дер Хаар накрая си тръгна, той се бори само за бронз, а аз се радвам, че Майкъл беше много време. Той остави супер състезание.

Вече говорихте за Адам Питук. Преди шампионата той беше най-голямата надежда за чешкия отбор, но състезанието не успя да се справи с това, което е?
Понякога се случва в спорта.Той се подготвя за Европейското първенство от началото на сезона, и му предложи в някои състезания в Белгия и че това не се случи, това е много жалко. Въпреки това, ние сме в средата на сезона, той все още е изправен пред Световната купа през януари, на Световното първенство в Холандия продължава.

<б> Медал ден за Чехия започна веднага в борбата за отваряне на юноши и девойки Томаш Копецки. Ти му повярва преди състезанието. Начало Tomas изостава донякъде технически пасажи, в които швейцарската Rouiller по-добре. Но отново беше отличен в излизане от магистралата. Очаквах последната обиколка прави драматичен вход към хълма, където той беше силен, но имаше ограничение до финала, че е по-добре Rouiller.Томас говори, но предизвикателна световно първенство, където може би се повтори резултата от подиум.

<б> Копецки е като теб почти две метровия. Можете да го посъветва как да се вози технически пасажи? Начало Той е умно техники, но понякога имаме някои технически и тактически страна да предложат решения, но това е по-добре всяко състезание и се развива. До края на сезона все още липсва петнадесет раси и всеки един от тях тя се движи изпълнението им по-нататък.

ДВЕ ЧЕШКА медал. Томаш Копецки в младши състезанието и Никола Nosková в категорията на 23 години.

<б> Какви са нейните предимства? Начало Той има огромна сила, той може допълнително да отидете на всякакви терени, за ние сме велосипедисти за бъдещето. И че той съчетава циклокроса с пътя?Системно обучение, може да се направи.

<б> Тя се с тази комбинация за бъдещите години, изчислени? Начало Сега ние организираме, така че повече от две години в категорията от 23 години, за да ще го комбинират. И тогава ще видим.

<б> Гвоздеят на програмата на световното първенство февруари в Валкенбург. Два медала от Европа са голямо обещание. Определено. Може би проблемът е, че това е само една, две конкуренти, но за медал игра може да включва Адам Ťoupalík в мъжки třiadvacítce или жената Магдалена Mišoňová с Адел Сафаров, който се плъзна голямо състезание ( седми или десети ). Те също са обещание за бъдещето.