Джо Рут се оплаква от „много меки уволнения“ след побоя на Англия от Уинди

В нито един момент не сме подценявали Западна Индия. ”

Докато вата от креп хартия беше причината за най-тежкото поражение на Англия в Карибите чрез бягане, гримът на техния трикорабен двувъртящ се Боулинг атаката на привидно погрешно прочетено игрище е източник на много дебати в продължение на три съжаляващи дни.

Джими Андерсън и Бен Стоукс бяха принудени да продължат атаката през цялото време, а Сам Къран разочарова при първото си поражение за Англия и както Адил Рашид, така и Моуен Али на цвят. Двойката на последния с бухалката също ще бъде сериозна загриженост.

Рут каза: „Беше много трудно да се вземе решение и лесно да се раздели според това как сме играли. Момчетата, които излязоха там, не се представиха. Направихме смели разговори в Шри Ланка и събрахме плодовете там.Много е лесно да пренебрегнете това и да започнете да вземате необмислени решения. Просто трябва да го вземем по брадичката от гледна точка на това как играем, но също така и терена, опитвайки се да го прочетем малко по-добре. “Рори Бърнс превъзхожда, но не отговаря на първоначалния тест за Англия | Али Мартин Прочетете повече

За Стоукс, който със сигурност трябва да въздържи агресивните си навици за тренировки тази седмица след натоварване от над 50 години, Рут добави: „Той работи толкова усилено върху фитнеса, за да може тялото му да се справи със седмици като тази . Той ще бъде схванат и болен, но отчаян, за да излезе отново там. Мислех, че той и Джими са изключителни. Много е важно да се уверите, че те са свежи за Антигуа. ”

Джейсън Холдър беше избран за играч на мача заради неговия тормоз 202, който не е излязъл от № 8Но в съответствие със заниженото си поведение капитанът на Западна Индия искаше да сподели заслугата, не на последно място със своя колега Баджан, Чейс, седнал до него на пресконференцията.

Попитан как резултатът от този шок ще засегне двете страни, Холдър каза: „Това трябва да ни даде тласък. Не искам да говоря за Англия, те имат за какво да се притесняват. Една победа не ни прави световни биячи. Трябва да свършим добре малките неща и ще се насочим към това да бъдем добрата страна. “