Гигантите все още могат да направят плейофите – но това е време, за да огън Том Кофлин?

Тяхната серенада на пръв поглед обречена треньор: “Пожар Кофлин”

Това не се случи неделя, или преди две или пет години, или дори през 2009 г., когато на гигантите проследени с 12-4 сезон с 8-8 таратайка. Този момент се състоя обратния път в навечерието на Коледа 2006 г., когато на гигантите загубени за светиите от Ню Орлиънс, 30-7, в старата Джайънтс Stadium.Dallas Cowboys край Вашингтон на 54-ярда гол Бейли поле Прочетете повече

Така че, с други думи, Том Кофлин, който все още е на гигантите “на треньора на три месеца покрай 69-ти рожден ден, е на огневата линия в продължение на девет години в Ню Йорк.Той също така е печелил два Супербоул, поради което той получава отлагане на присъди.

Той е смятало, отново, за да се отиде със сигурност през 2010 г., заменен от Бил Cowher г. и отново през 2013 г., когато на гигантите, започнати 0-6. Но те спечели следващия си четири и седем от последните си 10 преди две години, така че Кофлин държат работата си. Миналата година Кофлин дори получи удължаване на договор през 2016.

гигантите са имали ужасен сезон, 12 Кофлин като своя треньор. Какво се е случило неделя на стадион МетЛайф може да са били най-ниската точка.Провалили поради съмнителна игра обаждане от Кофлин, гигантите духнаха от 10 точки за четвъртото тримесечие олово и изгубени в продължението на своите противници, за гърба страница таблоид пространство, Ню Йорк Джетс, 23-20.

това бе пети път този сезон, че гигантите загубили олово в края на четвъртото тримесечие.Те загубиха с Далас, 27-26, по един тъчдаун със 7 секунди преди края; до Атланта, 24-20, по един тъчдаун с 1:14 ляво; до Ню Орлиънс, 52-49, за тъчдаун и в коша на Светии в последната минута, а в неделя да Ракетите, който без игра обвързване тъчдаун с 27 секунди преди края.

Но от друга страна три отбора в NFC изток също са лоши, така че гигантите, водена от вечно сърдит и на пръв поглед фалирал Кофлин, всъщност имат половин приличен шанс да, да, да спечели разделението и да получите в плейофите. Всяка дивизия шампион го прави! ! Ура

И виж това: Джайънтс днес Том Кофлин са в тристранен спор за първото място.Dan Bailey ритна 54-ярда полева врата с девет секунди, останали в понеделник вечер, за да вдигнат побеснелите Далас Каубойс (4-8) над Вашингтон (5-7) в ужасна игра в Landover, Мериленд, 19-16.

Играта беше ужасно частично, защото резултатът беше завързан, 9-9, влязъл в последните две минути, но Вашингтон шоубол DeSean Джаксън, причината за тревога за Coughlin по-рано в кариерата си, се затича назад и се отказа от връщането на punt 15, което води до тъчдаун на Далас. Тогава Джаксън хвана 28-ярден прозорец за докосване.Но имаше и 44 секунди, за да играят, и Лъки Уайтхед върна началото на мача 46 ярда да подпомогне установяването Бейли.

Вашингтон е свързана с гигантите и Филаделфия (5-7), които преодоляха две поредни загуби от Комбинираните 59 точки, които да нарушат Нова Англия в неделя, 35-28. Това е напълно възможно, че заглавието на разделение може да се реши, когато Орлите играят на стадион МетЛайф януари 3. Вашингтон играе в Далас през този ден. Фигура, че никой от четиримата ще завърши с четири победи.

В края на новини си пресконференция в понеделник следобед в гигантите “съоръжение в Ийст Ръдърфорд, няколко процъфтяващите начални удари от стадион МетЛайф Кофлин бе попитан дали той” Бих се вкореняване трудно за каубоите по-късно в понеделник.Кофлин само се усмихна.

По-рано той е бил помолен това, което той планира да направи тези четири седмици. Той каза: “Дръжте треньор. Продължавайте да работите, дръжте смилане, имайте планиране, продължавайте да вземе решение, продължавайте да вземат решения въз основа на това, което имаме. Бъдете агресивни. Не седнете, защото светът мисли, че не е да се направи. Ние знаем, че по-добре “

Неговата кисел странична поведение независимо, Кофлин е почтен човек и добър треньор. Ученик на (и бивш помощник-до) Бил Parcells, на гигантите, нямаше да спечели две Супербоул без Кофлин. Собствениците на гигантите “, Джон Мара и Стив Тиш, можеше да го уволни с добра причина няколко пъти.Той все още е висящ трудно.

Понякога, той взема решения, които са почти обречени да бъде втора предположил, но той се осмелява да не се поддават на сутрешните куотърбекове понеделник. Без дори да се иска за това късно в неделя следобед, той веднага се защити става за тъчдаун на четвърто и две игра от четири ярда права линия по средата Ракетите “през ​​четвъртото тримесечие.

гигантите доведоха при времето, 20-10. А чип изстрел 21- или 22-ярд областта гол щеше да изведе на гигантите от 13 точки, с по-малко от девет минути, за да играят. Но пас Ели Манинг, се натъква Джетс отбранителна обратно Rontez Майлс.Ракетите изравни резултата в 27-секунди преди края и спечели в продължението, когато потенциален игра обвързване поле гол пробвам Джош Браун беше неточен ляво

каза Кофлин след мача, че той стоеше при решението си. – Не че той е развълнувана от резултата. Той отиде за него на четвърто, защото знаеше, че той се нуждае от повече от три точки, тъй като защитата на гигантите “беше показал, че не е в състояние да приключи победи през този сезон. Той продължи да се докаже, че много точка.

“Pretty разочароващо, да бъда честен с вас”, каза той в понеделник. “Но знаете ли какво, аз винаги съм го направил по този начин.. Обвинявам себе си “

Запитан дали той е платил много внимание на хора, които казваха, отново, че си тренировъчни дни са повече, каза Кофлин равномерно:” Опитвам се да остана фокусиран в полза на моя отбор, моите треньори и всички останали. Честно казано, всичко, което може да не са съгласни, но ние се опитваме да печелим мачове най-добрия възможен начин. За да бъда честен с вас, никой не знае моя екип по-добре, отколкото аз знам моя екип.

“Така че, когато съдим от това, което става, всичко е обмислено, независимо дали ви харесва или не, дали това е правилно или грешно. Ако някои от тези неща са неща, които би е свършено, че ще е малко по-различна история.По-голямата част от това, което сме направили, и вие добре го знаете, е да се опитаме да се поставим в положение, в този последен диск няма да ни постави в ситуация, ние сме били в четири или пет пъти, и то очевидно не се е случило. Опитахме за тъчдауна, а не цели области, и това не се е случило. “

Той пропусна момента, в който става в коша, за да се случи на четвърто и две от опонентите четири е много по-лесно, отколкото да се тъчдаун да се случи, особено когато в коша щеше да изведе другия отбор два тъчдауна (или тъчдаун и два цели области) зад с осем минути, за да играят. Но фактът е, Кофлин е правилно.Никой не знае отбора си по-добре. Вероятно няма да могат да се задържат, за да се справят по-добре през последните четири мача на сезона, отколкото в първите 12. Но гигантите, след всичко Това са добри шансове да направят плейофите – както направиха през 2006 г. – и да запазят треньора на дядо от люлеещ се стол за още една година.