В самата футболна страна се провеждат

Не можете да направите паралел между “армейския отбор” и “Локо”, защото Локомотив не е същото, с промените на обучителите, неразбираеми мисли и решения. Страхувам се да предположа, че беларуският специалист няма да приключи преди зимата. В други въпроси ще се съди през целия текущ сезон. Сезонът 2013/14, който вече е показал, че футболът в Русия е повече от футбол, не е същият, когато фенът се прозява, футболът в Русия е мега спорт, а победителят е един … Кой ще знае в 27 кръга! Обичайте спорта, гледайте футбол, бъдете с нас!
В самата футболна страна се провеждат протести срещу предстоящото световно първенство през 2014 г. Глупости или парадокс.

Лятото на 2013 г. бе отбелязано от две важни събития в света на футбола. Първото и най-важно нещо е провеждането на Купата на Конфедерациите през 2013 г. Бразилия, но официалният турнир приличаше по-скоро на генерална репетиция за предстоящия футболен форум на планетата – Световното първенство през 2014 г., което ще се проведе следващото лято в Бразилия.

Второто събитие беше свързано с провеждането в страната на цяла поредица граждански протестни действия, свързани с недоволството на населението от икономическата политика на държавата. Изглежда, че и двете събития са изцяло в различни социални полета, но именно провеждането на Купата на конфедерациите в страната стана тласък, който тласна населението да изрази своето възмущение. Предвид факта, че във футболна страна като Бразилия, където футболът винаги е на първо място, появата на протести по време на голям международен турнир по футбол беше повече от изненадващо и нещо необикновено. В резултат на това, политиката, както винаги, смачка всичко под себе си, всичко смесено в един огромен кипящ бульон.