Въртележка, центрофуга, задъхване. Немек забавлява своите съотборници от кометата

“Той ни писа, че е бил на весел тур в петък, на центрофуга в събота и че едва не се задъхва в неделя”, каза Камил Покорни, треньор на Комета.

Германецът улови темпото на международния хокей доста удачно. “Ще има известна умора, но вярвам, че скоро ще излезе от това”, добави треньорът. дни след края на Купата на Channel One. След дълго пътуване, което екипът тръгна вчера, той играе пред камерите на O2 телевизия в Чомутов. Просто дуел 27.Рундовете на топ конкуренцията за програмата на O2 TV означават, че играта се играе един ден преди останалите мачове. “Имаме информация, че са здрави”, каза Покорни.

Томаш Плеканец отново ще се представи в фланелката на Бърно, който скочи в първа лига с Кладно, но иначе обучени в Бърно. Радим Зохорн ще получи място за Карел Плошек вместо Карел Плошак (той се подготвя в чужбина за Световното първенство под 20 г.).

l,[[edadb4d7e891a3fe618a549157c2381eSouthSlavicA_en_bebgbshrslsruk_2019q2.md”]]]],[,”.През първата половина на сезона, поради липсата на средни нападатели в Комета, той започна в центъра, но това пасва повече на крилото му.

“Очаквам го с нетърпение”, каза той преди да замине за Чомутов. „Не ме интересува къде играя, но е по-добре на крилото. Предполагам да играя моята игра, да се пързаля, да летя и трябва да се адаптирам “, той планираше да играе с най-големите звезди в Бърно.

Според него Плеканец значително повиши играта на Комета – точно като Мартин Ерат, който усили Кладно той играе.

“И двамата ще ни бъдат от голяма помощ. Радваме се, че са тук. Те издигат и силата на другите.Когато вкарат гол, друг ще ни изстреля “, казва Зохорна.

В това отношение те вярват в Кометата, че отборът е насърчил победа в Злин точно преди почивката.

„ Изглеждаше ако Мартин Ерат изобщо не можеше да слезе от леда Видяхме, че концентрацията на целия екип също беше на високо ниво. Точно това трябва да играем добре в продължение на 60 минути без глухи пасажи “, подчерта Pokorný.

В паузата защитниците на титлата се съсредоточиха основно върху фитнеса.

„ Някои играчи възстановиха контузии , но сме тренирали добре.Въпреки че нямахме много място за тренировки на силови игри, защото там е вградена Ondra Němec, но тя беше с нас толкова дълго, че не би трябвало да е основен проблем “, каза Pokorný.

контузеният защитник Михал Баринка, който е в Чомутов като седмия гръб на 16-годишния Радек Кучирик.