Вечерът на Уест Хем помогна на екипа да загуби поредицата, твърди Джеймс Колинс

Известната игра на играчите, която е много популяризирана, помогна на Уест Хем да се съживи след ужасен старт на сезона във Висшата лига, заяви защитник Джеймс Колинс. Четири поредни загуби в лигата оставиха чукчетата в долната тройка, което накара мениджъра Славен Билич да предостави на своя отбор късно вечер в понеделник като упражнение за екипно свързване.

През седмицата се появиха доклади за някои играчи, участващи в целодневна сесия за пиене, но Колинс ги изпревари, след като Уест Хем отказа от загубата си с 1: 1 домакински мач с Мидълзбро в събота. “Имаше много написано (за нощта на играча), когато нямаше нужда”, каза Колинс след мача.

„Ако беше миналата година и ни бяха забелязани, нищо не би било казано.Понякога една такава нощ, когато всички сме седяли на масата с хора, които разговарят за различни идеи, е толкова добро, колкото и тренировката.

“Очевидно е, че знаехме какво трябва да направим и днес бяхме по-добри, но очевидно бихме харесали победата.” след почивката, но Димитри Пайет вкара ослепителен еквалайзер.Facebook Twitter Pinterest Славен Билич реагира на натиска, след като Уест Хям изтегли с Мидълзбро

Дотогава Уест Хем беше предложил няколко проблясъка на футбола, който ги накара да се класират за четвърто място миналия сезон, но Колинс каза, че е нараснала работата ставка беше окуражаваща.

“Не работихме достатъчно усилено и говорихме за нея цяла седмица”, каза Колинс. „Очевидно наблюдавахме играта през уикенда (3: 0 срещу Саутхемптън).

„Не бях замесен, но това беше очевидно от мястото, където го гледах.