Вероятно не си струваше да се разчита

В допълнение към победата, всички най-близки преследвачи на Зенит загубиха точки. Така отборът от Санкт Петербург увеличи разстоянието от Краснодар до три точки, от ЦСКА до седем, от Спартак и Локомотив до осем.

Чужди стени на турнето

В допълнение към мача, Арсенал и ЦСКА в Грозни в неутрално поле поради лошо време играха и Енисей и Ростов. Стадионът „Фиш” в Сочи, чужд на двата отбора, събра малко повече от 5 хиляди фенове. Единственото нещо, което изглежда е плюс, е фактът, че те играха на качествена тревна площ и при хубаво време цялата игра блестеше на слънцето, но никой от отборите вероятно не беше доволен от равенството (1: 1).

Спектакълът на “Спартак” и “Краснодар”, поражението на ЦСКА, “Зенит” отива начело \ t

Победата на турнето

А пролетната част на сезона започна в Оренбург, където местният едноименния клуб се срещна с „Анжи“. Гости от Махачкала получиха доста неочаквана, но в същото време и най-важната победа, която им помогна да напуснат зоната на директното отпътуване и да се преместят на 14-то място (зона на преходни мачове). Може би именно тази победа ще спаси Анжи.

Развлекателна обиколка

Повечето голове бяха отбелязани в “Руската железопътна арена” в Москва. Локомотив и Криля Советов, които изпратиха по два гола в мрежата, показаха се. В тази игра имаше всичко – и много цели, и две заличавания, и интрига до последната минута, и борба-борба-борба. Съперниците в буквалния смисъл на думата се бориха за победата, но в крайна сметка приятелството спечели.

Резултатът от турнето

Вероятно не си струваше да се разчита на нещо повече в първия кръг след зимната почивка. Екипите са привлечени в сезона, начинаещите се свикват с нови отбори за себе си, треньорите търсят оптимални варианти на отборите. С всеки кръг, това ще бъде по-интересно, защото колкото по-близо до края на шампионата, толкова по-малко поле за грешка. Най-важното е, че интригата е жива, както в горната част на класирането, така и по-долу.

Е, засега – Петър управлява топката!