Бившият шампион по тенис Марион Бартоли се отказа от злоупотребата с загуба на тегло

Бившият шампион на “Уимбълдън” Марион Бартоли е ударил в интернет тролите, които са я насочили към драматичната загуба на тегло, казвайки, че се страхува от живота си, след като е заловила мистериозен вирус. жертва на онлайн злоупотреба и предположения, че тя има хранително разстройство, след като загуби до 5 (30 кг), откакто спечели турнира през 2013 г. Въпреки това, в интервю за ITV’s This Morning в четвъртък, французойка че лекарите й са диагностицирали вирус, който не са могли да идентифицират. Тя я е оставила да не яде нищо друго освен органични салатни листа и я е свръхчувствителна към чешмяна вода и електрически уреди. “Това е абсолютно ужасно”, каза тя. “Сега животът ми е абсолютен кошмар.Това, през което преминавам, не бих го пожелал на [никого].

“Не мога дори да се измивам с чешмяна вода…Не мога да бъда на телефона ми повече от пет минути, когато сърцето ми започва да помръзва…Всеки път, когато правя нещо, аз “Страх ме е да видя реакцията на тялото си, това е постоянен страх.” Аз съм склонен да ям органични салатни листа с краставица без кожата, защото тялото ми дори не може да преработи кожата. “Тя каза, че ще започне лечението на състоянието в понеделник.” На въпроса дали тя се страхува от смърт, тя каза: “Да, разбира се, защото може би някой ден сърцето ми ще спре…но страстта ми и любовта към живота ме дърпат навън. “

Отхвърляйки предложенията, тя има хранително разстройство, казва Бартоли:” Обичам да ям и пия, обичам живота и искам да бъда жив “.

Каза, че е избрала да говори, заради многобройните негативни съобщения, които е получила. “Затова исках да дойда тук и да им обясня. Може би има други хора по целия свят, които страдат от същото, и може би всички ние можем да се присъединим и да подкрепим. “Facebook Twitter Pinterest Марион Бартоли по пътя към спечелването на титлата на синглите на Уимбълдън през 2013 г. Снимка: Том Дженкинс за Гардиън Bartoli се оказа в центъра на сексистка буря, когато спечели “Уимбълдън”. Коментаторът на Би Би Си Джон Инвердейл предложи да се посвети на тенис, защото “никога няма да бъде озадачаващ”.По-късно Инвердейл се извини за коментарите си за “шума”.

Бартоли, сега коментатор, трябваше да играе покана да удвои мача във “Уимбълдън” тази седмица. Въпреки това, турнирните служители я замениха със загриженост за здравето й. Тя заяви, че първоначално е поставила загубата на тегло, за да “се върне към здравословен начин на живот”, след като се оттегли от тениса, но че здравето й се е влошило през последните месеци.

Бартоли вярва, че е договорила вируса в Индия. “Започнах да се чувствам още по-зле и по-лошо. Тъй като седмиците минаваха…тялото ми отхвърляше все повече и повече неща. “Надявам се и се молих, лекарите ще могат да ме третират…Като шампион на” Уимбълдън “се опитвам да се бия най-трудно с оцелее.Искам хората да разберат, че не правя [това] за себе си нарочно; това е, което преживявам и е абсолютно ужасно. “Серена Уилямс, която ще защити титлата си” Уимбълдън “на женския финал в събота, отдаде почит на Бартоли, че говори за болестта си.

“Бях наистина горд да чуя, че е казала нещо”, каза Уилямс. – Тя се зае със себе си, за да признае това, от което се бори. Наистина се възхищавам на този, който има смелост. “