Бангладеш се спука под натиск, казва Unibet преди английския ОДИ

Имаше усмивки навсякъде, тъй като един от тях забави отпътуването на тежко въоръжения конвой по време на цялата слава на затворената му пътека с 10 минути (справедливо време, когато екипът на Суат чака) за първото си 7-километрово пътуване през тесен , засадени пътища до стадиона Zahur Ahmed Chowdhury. След известно разтърсване на главата, кой беше отсъстващият, се появи тънката рамка на 19-годишния турист Хесеб Хамед, който се приближаваше към автобуса с торбата си за крикет. Бедният Хейд, с малка струйна струйка и с много червено лице, беше заспал. За щастие мениджмънтът на Англия е по-разумен куп през тези дни и той не е глобен. Децата, нали? Преди Хемайд да се Unibet изправи срещу Бен Дюкет за правото да се отвори с Кук, Англия е изправена пред жизненоважен окончателен ОДИ, който ще завърши странна, но занижаваща серия.Двете страни са изхвърлили печеливша позиция, щандовете са пълни, негърът е написан голям, а сериите са квадратни. В такова деликатно положение се надяваме, че дъжд – 30 мм през последните 24 часа принудиха обучението на двете страни да се проведе на закрито във вторник – няма да задържи грозната си глава, както прогнозират прогнозите. Дори и съкратена игра ще направи. Въпреки споделянето на хотел и полет в понеделник, напрежението между страните не се е понижило. Капитанът на Бангладеш, Машрафе Мортаза, казва, че неговият отбор няма какво да се извини на Джоус Бътлър, въпреки че Мортаза и Сабир Рахман са били глобени с 20% от таксите за Unibet мача за отпадане, което толкова притеснява капитана на Англия. От друга страна, Англия, каза Моен Али, вярва, че Бангладеш – както направиха, когато загубиха шест от 17-те в първата ODI – ще попаднат под натиск.Moeen също цитира тазгодишния Световен Twenty20, когато Бангладеш необходими две писти на разстояние три топки за първи T20 победа срещу Индия, с място в полуфиналите на линията, но не успя.

“Те са добър страна с някои много добри играчи “, каза Moeen. “Но ние знаем, че ако ги поставим под натиск – както видяхме в първата игра – те могат да се счупят малко повече от по-големите страни. Надяваме се, че можем да направим това отново. Видяхме в Световното първенство, когато играеха Индия, и те объркаха това. Знаем, че това ще им Unibet отнеме малко повече време, за да преодолеят подобни неща. “Facebook Twitter Pinterest Английските футболисти преминават през Chittagong.Снимка: Gareth Copley / Гети изображения,

Това е всичко много добре, но ако Англия избухне така, както направиха в неделя, тъй като Бангладеш спечели с 34 писти, те ще загубят сериите и Moeen да се върнем към лошите стари времена. Англия направи 14 резултата от повече от 300 в 32 ODI от миналогодишния Световен шампионат (където бяха изхвърлени от Бангладеш) и се разтърсиха с 6,27 писти за повече през този период. Но в неделя върховният ред беше обвързан с гънки и инертен, а те се оказаха 26 на четири. “Най-разочароващото нещо е, че за пръв път от няколко години станахме като старата Англия”, каза Мьойн. – Това е по-разочароващо нещо, начина, по Unibet който загубихме. По-скоро бихме загубили играта, свирейки по начина, по който играхме през последните две години.Така че се надяваме, че утре ще можем да свирим на начина, по който сме се борили, а не просто да хвърлим нашите врати. Беше приятно място за прилеп.

“Все още сме уверени. Знаем, че си позволихме последния мач, но сега го сложихме в леглото и няма да вървим назад. Най-добрият начин да играем е с агресивен крикет и продължаваме да атакуваме. “Тревър Бейлис остава глас на разума в обиколката на Англия | Will Macpherson Прочети повече

Също толкова важно, колкото и нападението на англичаните ще бъде, финесът може да спечели деня в сряда: на първо място, в първия мач през 2006 г. очаква да се обърне. Джейсън Рой, чиито ролкови приноси са ключов елемент от съживяването на Англия, се очаква да играе въпреки четвърта травма, докато други промени изглеждат малко вероятни.Те не могат да го признаят публично, а как мениджмънтът на Англия трябва да пожелае Джо Роут – на място, но на почивка – беше на разположение. Англия е безразлична, неопитна и далеч от дома си срещу страната, която процъфтява – поредните поредици печелят – в собствените си условия, с страстна и партизанска тълпа зад тях. “Те стават толкова силни, когато получат вратичка, но когато стигнем, може да чуете падане на щипка”, каза Мьо. За новата Англия победата би била могъщо твърдение.