Английската лига очаква часове за футбол: Челси ще се противопостави на Манчестър Сити

Третият отбор във Висшата лига, след като смущаваща въвеждане на сезона затопля до отличната форма в сравнение с армията Пепа Гуардиола, че особено през последните седмици, унищожаване на опонентите на зрението.

Пет гола дадоха Ливърпул шест Уотфорд и отново последните пет срещу Кристъл Палас. Междувременно възстановявания без гол и шест вратички nastřílenými спечелиха и двата предишни мачове от Шампионската лига. Накратко цилиндър.

“не ни очаква нищо лесно, играе с голяма увереност”, каза треньорът Антонио Конте противник.

Но би Челси се страхуваме? Няма причина. Тя е играла добре през последните седмици. Álvara Moratu е на път, той се възстановява и Eden Hazard е в отлична форма. “Навсякъде има страхотен отбор.Ето защо миналата спечели Висшата лига “, похвали Пеп Гуардиола.

Ако Челси домакински мач успява и победи в таблицата в Сити вкара затегнати.

Но едно нещо е тревожно за треньора на Конте. До късно в сряда вечер, Челси успешно разиграва играта срещу Атлетикс в Мадрид в Шампионската лига, в събота, той играе хит в конкуренцията на вътрешния пазар.

“В действителност, ние имаме само един ден, за да се подготви за такъв важен мач. Това не е правилно “, казва Челси.

Манчестър Сити изигра и играта на Шампионската лига. Но в деня преди и у дома. “Това е недостатък за нас. Не знам защо не може да играе още един ден.Има прекъсване, няма повече мачове…”казва Конте.

Той не трябва да знае как играчите могат да се регенерират след труден мач в Мадрид и последвалото пътуване. “Ще решим за мача може би час-два преди началото на мача. Трябва да разговаряме с всички играчи за това как се чувстват, “обяснява Конте, но вероятно няма да пропусне главните единадесет на Мората.

Реал Мадрид Мадрид се установи в Челси много бързо. В осем мача Morata отбеляза седем гола. Напротив, Манчестър Сити ще трябва да се измъкне без елитния нападател. Серхио Агуеро, когато пътуваше, разби ребрата при автомобилна катастрофа.

“Все още не сме говорили, но ще се върнем възможно най-скоро”, потвърди Гуардиола.Напротив, това е сериозно нараняване на Менди, който е счупил връзките в коляното си и се нуждае от операция.