Аз съм щастлив, но в същото време боли, чувствата на бащата на Safaris са свързани

Когато Луки Сафърова се събуди в събота сутринта, тя започна да изважда съдомиялната машина от наетия апартамент в Париж, където живее по време на турнира. “Тя искаше да запази рутината си”, обясни сестра си, която спеше с чешки тенис, след като се премести от Ню Йорк. “Тя се опита да го превърне в един ден като всеки друг.”

Мис Сафарова после сутринта в социална мрежа може да е снимка, която се яде на закуска овесена каша. Един от ритуалите на финалиста на “Роланд Гарос” беше нейната сестра. “Аз я държеше бас”, смее се Вероника.

Заедно с родителите си, а след това седна на трибуната център съда Philippe Chatrier и гледах Сафарова се поддава на американската легенда Уилямс, сега двадесет пъти победител от Големия шлем.

“Лъка може да бъде щастлива.Серина играе най-добрия тенис за целия турнир “, каза Вероника Сафарова. “Мисля, че той е щастлив, защото най-накрая показа, че той може да играе това, което правят. Преодолейте всички препятствия, които винаги се борили в такива мачове и играе точно така, както го може “.

в полето на играча да се насърчи чешки тенисист баскетболист Хана Хоракова също тенис на маса играч Ивета Vacenovská.

и палеца проведе естествено майката и бащата.И двете пристигна в Париж в последния момент, а хотелът се изправи в една нощ. “Уморен съм”, каза интервю за чешките журналисти Милано Сафар.

Наградата за уикенд “преследването” е за Сафаров опит, когато дъщеря им се възхищава целия света на тениса.

“Дори феновете бяха на разположение, за Лъки”, заяви гордият баща. “Радвам се, че изигра прекрасен мач. Той също ме боли, защото не знам дали някога ще се повтори. Това е един много дълъг път. Трябва да победи много добри играчи. ”

Safari на Ролан Гарос остане přebukují полети, за да присъстват на битка за титлата на двойки в неделя.Луси се присъединява към американския си приятел Бетани Матек-Сандс срещу австралийско-казахстанската двойка Dellacqua, Švedovová.

“Обичам да гледам. Дори финалът на двойките не е всеки ден “, каза Милан Сафар. – Той седи с Бетаний. Сензационно допълващо. Ако някой би ми казал, че ще се измъкне по този начин, няма да повярвам. В сингли, да. Бетани има вълшебни ръце, Луси го дърпа назад “.

освобождава тенисист Сафарова на Ролан Гарос най-малко един трофей? Ще видят след неделя следобед, мачът започва точно в 12 часа.