Адвокатът на Johnny Manziel се съмнява, че играчът може да остане чист и се стреми към сделка

Адвокатът, който се занимава с делото за домашно насилие на Джони Манилий, изрази съмнения относно способността на купувача на “Хейсман трофей” да остане чист и заяви, че е получил квитанция, която показва, че Манилил е похарчил повече от 1000 долара в магазин за наркотични принадлежности само 15 часа след е участвал в катастрофа, причинена от хит и бягство, според продължително текстово съобщение, случайно изпратено до Асошиейтед прес. Текстът на защитник Боб Хинтън посочва, че юридическият екип на Манилий е търсил сделка с прокурори, но е предложил Това може да е трудно. “” Небето ни помага, ако едно от условията е да пикаем в бутилка “, пише адвокатът. Хинтън също пише, че е бил изпратен по имейл” че “Manziel направи покупка от 1,018.77 щатски долара на магазин за газови тръби в 12.03pm във вторник, по-малко от ден след катастрофата му.Мениджър на място на газопровода, недалеч от мястото на катастрофата на Манийъл, отказа да обсъди дали е купил нещо там. Знакът в магазина казва, че ID е необходим за покупки над $ 200.

“Не знам дали разписката е легитимна или не”, отвърна Хинтън, когато го попита АП. – Просто знам, че това не казва името на Джони на него навсякъде, където мога да видя. Това е просто, че някой в ​​този магазин разпространява това пред другите мениджъри и служители на магазините, казвайки: “Познайте кой е бил тук днес и прекарал тази сума пари.” Това е всичко, което знам. “

измамен текст беше изпратен в сряда, след като АП търсеше коментар чрез текст за катастрофата в понеделник вечер. Попитан за текста, Хинтън каза, че е трябвало да го изпрати на съветника Джим Даръл и не знаеше, че АП го е получил.Той настоя, че съдържанието е защитено от право на адвокат и клиент и заплашва да съди, ако са били публикувани някои подробности. Говорителят на Манисел, Денис Майкълс, заяви в изявление до АП, че Хинтън “винаги е действал само на периметър на този случай. “” Водещият съветник Джим Даръл ми каза още от самото начало, че никога няма да поиска Джони да се признае за виновен в тази ситуация и тази позиция не се е променила “, казва Майкълс.

Текстът показва, че адвокатите на Манзиел настояват за снизходителност, дори когато се борят с признаци, че все още може да се бори със злоупотреба с вещества повече от година след престоя си в център за рехабилитация.Оплакванията, пред които е изправен бившият защитник на Кливлънд Браун, идват при засилено разглеждане на съдебни дела, включващи професионални състезатели след обвинения в домашно насилие срещу играчите на НФЛ Рей Райс и Грег Харди. 23-годишният Манийел е обвинен в удари и заплашваше бившата приятелка Колийн Кроули през нощта през януари. Той е изправен пред обвинителна присъда, която носи наказание до една година в затвора и глоба в размер на 4000 долара. Както е изиграл случаят, победителят в Heisman в Тексас А и М е бил фотографиран на парти Холивуд до Лас Вегас до Ню Йорк през последните месеци, а собственото му семейство изрази загриженост за благополучието си, след като беше прекъснато от Браун тази година след два тежки сезона.В петък бащата на Манией, Пол, каза пред ESPN.com, че синът му е отказал многократни усилия, за да му помогне.

“Не знам какво да кажа, освен че синът ми е дръвник и има нужда от помощ, “Каза той на уебсайта. – Ако трябва да го погреба, ще го погреба. Това е фактът. Ако не, ако ме повика и се нуждае от помощ, ще отида да го взема. Дотогава той е сам. Направих всичко, което мога да направя. “Текстът на Хинтън заяви, че разписката за газовата тръба е изпратена до него от адвокат, който участва във федерален случай, обвиняващ двама души, свързани с веригата за производство и продажба на синтетични марихуана.Майкълс нарече покупката “слух.”

“Не знаем със сигурност дали разписката прави или не представлява покупка, която е направил, тъй като винаги има неоснователни истории, които летят наоколо, но всички правим “Хинтън също пише, че е срещнал в сряда сутринта с Джери Варни, административен началник в окръжната прокуратура на окръг Далас.

“Той е много заинтересован да работи с нас, за да постигнем някакво споразумение” в случая, пише той.Говорител на кабинета на DA не коментира. Полицията в Далас заяви, че Манийъл съобщи, че колата му е била ударена в понеделник вечер в хит и бягане, но Хинтън каза в текста, че има “конфликт като дали Джони не е докладвал или не. “Манийъл не е сериозно ранен. Не е ясно колко близък е случаят с домашното насилие на Манзил. Подобни случаи обикновено водят до условна условна присъда, което означава, че таксите се освобождават след една до две години, каза Дейвид Фин, адвокат от Далас и бивш съдия, който не е свързан с делото Manziel. условията на изпитване зависят от това дали ответникът е показал модел на злоупотреба с вещества.Ответникът обикновено се изисква да се запише в класове за управление на гнева и програма за домашно насилие – резултат, подобен на този на приемника на Далас Каубойз Дез Брайънт, когато той е изправен пред обвинителен акт през 2012 г. във връзка с инцидент, в който според него удари майка си с шапка.

Издигането и падането на Manziel отдавна е преувеличено с заглавия за извънземните му партита. Браунс избра играча, наречен “Джони Футбол” през 2014 г., но той се бори на терена и беше свален тази година. От края на сезона 2015 двама агенти прекъснаха връзките си с Манили, след като поискаха второ пътуване до рехабилитация. Той също така е изправен пред потенциално наказание от НФЛ при по-строги стандарти по отношение на случаите на домашно насилие, приети през 2014 г. вследствие на случая с Райс.Въпреки това, той понастоящем не е в екип и следователно не подлежи на лигата.

Твърденията произтичат от нощта на 30 януари. Кроули твърди, че Манзил я е обвинил в хотел в Далас, конфронтация, продължи надолу до камериерската станция. Каза, че я е накарал да влезе в кола и че камериер не е взел предвид молбите й за помощ. И двамата в крайна сметка се качиха там, където колата й беше паркирана пред бар Далас, каза тя с клетвена декларация. Каза, че Манзил се качи на шофьорската седалка и започна да шофира. Кроули каза, че Манзил е спрял, когато се е опитала да скочи от колата, но че той я е вкарал обратно и я е ударил.