Австралийският Скот доминира в PGA голф турнира в Палм Бийч Гардънс

“За пореден път е облекчение за победата, става все по-трудно”, каза Скот. “Знам, че шансовете ми за титла са много по-малки от Йордания (Spieth), Рори (McIlroy), Рики (Fowler) или Джейсън (Ден), но не мога да чакам да падна в скута си. Това е, което трябва да направите и да продължите – каза Аделаида, родом от Шотландия. Скот спечели за първи път след принудителна смяна на пръчките. През 2013 г. той стана победител на „Мастърс”, а на „Зелените” използва дълъг път, чийто край се облягаше на гърдите му.Такъв клуб е бил забранен от началото на тази година, така че Скот е използвал кратък от миналия октомври, и той се справя много добре на PGA Tour, преди да спечели Palm Beach, той завърши два пъти този сезон и сега спечели за първи път от май 2014 г. , когато спечели във Forth Worth. “Напоследък играя много добре и фактът е, че най-добрите не правят толкова много досега”, каза Скот.

Той влезе във финалите със същия резултат като Гарсия и отиде направо в първата дупка. , Шестте дупки преди края бяха ребалансирани, но испанецът в крайна сметка се заблуди и затова австралиецът с общ резултат от -9 спечели изстрела. от дупки +4.Това беше “успешно” в третия кръг след две рани във водата на три-разделени петнадесет. Все пак кръгът е отбелязал -4, тъй като има осем птички. Той успя да спечели турнира с четворна американка Фил Микелсън в Ийст Лейк през 2009 година.

Той също така бе предупреден от немски Алекс Чейка. Родените от Марианске Лазне вкара първия ден на асо на три-седемнадесет, което беше първото в историята на турнира. В крайна сметка той завърши на 21-во място.

С разочарование той завърши Световния трио турнир на Рори Макилрой в Северна Ирландия. Победителят в тазгодишното състезание не беше съкратен