Οι προϊστάμενοι της Baník εξετάζουν εάν η ομάδα θα συνεχίσει με την ομάδα Frňka

ΙΣΤΟΡΙΚΟ προπονητή Banik Frňka Peter δεν σηματοδοτεί ότι θα πρέπει να είναι μετά την αποτυχημένη τέλος της άνοιξης. Η σύμβαση είναι αορίστου χρόνου.

«Έχω πάντα στο πλαίσιο σύμβασης επόμενη εβδομάδα με τη διαχείριση σύλλογος θα αξιολογήσει την άνοιξη και να πω, τι να κάνουμε», είπε ο Frňka.

Αυτός είναι ο λόγος, γιατί δεν θέλει να συζητήσει για το έργο του στην Banik. «Δεν θέλω να μπω σε μέσα μαζικής ενημέρωσης μέχρι γνωμοδότηση λέω ηγεσία», είπε.

Έχετε ακόμα αισθάνονται σαν συνεχίζοντας; «Δεν με κοστίζει», απάντησε. «Συνέχεια, ναι, αλλά υπό ορισμένες προϋποθέσεις, αλλά μην με ρωτάτε τώρα είναι συγκεκριμένες. Είναι απότομη. «

Υποστηρίζει ότι δεν έχει σημασία αν Banik αφεντικά θεραπεία Trpišovským. «Με Henry και ξέρω τη σχέση μου μαζί του δεν θα αλλάξει τίποτα.Έχω ακούσει ότι είναι ένα πολύ καλό προπονητή, γι ‘αυτό είναι απολύτως εντάξει. «

Πρόεδρος Peter Banik Šafarčík δεν απέκλεισε ότι ο προπονητής Frňka πάνω, αλλά ακόμη και αυτό παραμένει. “Δεν είμαστε ακόμα σαφείς. Είχαμε έναν προπονητή και μια εβδομάδα για την αξιολόγηση «, είπε ο Šafarčík.

Ένα επανενωθεί με τον Henry Trpišovským; «Γνωρίζω τόσους πολλούς ανθρώπους…» απάντησε. “Αλλά τον έβλεπα στον προτελευταίο γύρο του εθνικού κουπονι στοιχηματοσ οπαπ πρωταθλήματος όταν ο Ζιζόφ έπαιξε με τον Τάμπορσκ. Αυτό είναι αλήθεια. “Ο Petr Frnek είχε την εμπιστοσύνη των αφεντικών του συλλόγου την άνοιξη. Τον προσέφεραν και για μακροπρόθεσμη συνεργασία. «Είμαστε αξιολόγηση της κατάστασης συνολικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τελειώσει», δήλωσε ο Šafarčík.

επιθετικός Μίλαν Μπάρος μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν επέκρινε sportingbet mobile την κατάσταση στο σύλλογο.Μεταξύ άλλων, είπε ότι κανείς δεν έχει μαζί του ενήργησε επόμενη συμμετοχή του. “Δεν θέλω να σχολιάσω ακόμα”, δήλωσε ο Shafarcik. «Αλλά καθίσαμε με τον μάνατζέρ του Pavel Paska και να δοθεί μια ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να επιλυθούν. Το Μιλάνο είναι τώρα στο εξωτερικό, περιμένετε μέχρι να επιστρέψει. «

Σύμφωνα Baros είναι λάθος ότι η διαχείριση Banik είναι τα πολύ μικρά παιδιά χωρίς την απαραίτητη εμπειρία. Υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει; «Έχω επιδιορθωθεί το γνωστό πως έχουμε συζητήσει με τον Karl Kulo, είναι για μας σχεδόν βέλτιστη παραλλαγή να είναι αθλητικός διευθυντής,» δήλωσε ο Peter Šafarčík.

Αλλά Κούλα μέχρι στιγμής απορρίψει την προσφορά.Δεν έχει υποκατάστατο στο Tolcina, όπου είναι επικεφαλής του συμβουλίου. “Είναι επίσης πρόεδρος του Συνδέσμου Ποδοσφαίρου της Μοραβίας και της Σιλεσίας, οπότε δεν κυνηγάει”, δήλωσε ο Šafarčík. “Δεν μπορεί να ληφθεί σήμερα, αλλά είναι μια παραλλαγή για το μέλλον. Δυστυχώς, οι άνθρωποι υψηλής ποιότητας που έχουν εμπειρία, ικανότητες και κάποιο χαρακτήρα, δεν κινούνται πολύ στο ποδόσφαιρο. “