DeAndre Jordan rygger ut av Mavericks farten og holder med Clippers

DeAndre Jordan ga Dallas Mavericks hans ord. Da han ga Los Angeles Clippers hans signatur.

Etter en Clippers kontingent inkludert Blake Griffin, JJ Redick, Paul Pierce og Doc Rivers ned på Jordans hjem i Houston onsdag kveld for et siste push for å holde deres defensive søyle, Jordan rygget ut av en muntlig avtale med Mavericks å bo med den eneste NBA hjemmet han har hatt.

de Clippers kunn Jordans avtale sent onsdag kveld. De fire-årig avtale antas å være verdt mer enn $ 87m.Vilkårene, først rapportert av USA Today, inneholde en spiller alternativ etter den tredje sesongen.

De Clippers også sendt ut en tweet innbydende Jordan tilbake til Los Angeles.LA Clippers (@LAClippers) Hjem er der ❤ er. #WelcomeHomeDJ pic.twitter.com/Ov0RoRKMDLJuly 9, 2015

Jordan i utgangspunktet enige om en fireårig avtale verdt mer enn $ 80m å forlate Clippers etter sju sesonger og bli med Mavericks, et lag som tilbød ham en mer verdig rolle på krenkelser. Men det var sist fredag, og kontrakten kunne ikke bli signert før 00:01 Eastern tid torsdag, ifølge NBA regler.

Det ga Jordan tid til å tenke over det, og når ordet kom tilbake til Clippers at han hadde andre tanker, slo ned de.De samlet til møte med Jordan og snakke ting over, så holdt de Mavericks i sjakk som eier Mark Cuban prøvde å få en mer møte for å lukke avtale.

cubanske og Jordan agent, Dan Fegan relativitets Sports, prøvde gjentatte ganger for å nå den store mannen mens han ble slått seg i huset hans med sine lagkamerater til ingen nytte, ifølge to personer med kjennskap til situasjonen.De snakket på betingelse av anonymitet fordi alle involverte parter ikke ble offentlig diskutere prosessen.

Griffin selv twitret et bilde av en stol skjøvet under håndtaket på en dør. “Ikke enig med møbler layout, men jeg er ikke en interiørarkitekt,” Griffin quipped.

Tidligere denne uken sa Deco XV på Bleacher Report radio at Clippers fortjente en “F ” i fri etaten etter å ha mistet Jordan.

“Vi hadde en prioritet i sommer, og det var å re-signere DJ, og vi gikk glipp av det,” sa vakten. “Så sperring et mirakel, er [den] sammensetningen av laget vårt helt annerledes nå.”

Uten ham, Clippers ble desperat å finne et svar på sentrum og i fare for å falle langt tilbake i lastet Western konferansen.

nå, med Jordan tilbake til sentrum en besetning som inkluderer All-Stars Griffin og Chris Paul og lagt Pierce og Lance Stephenson i sommer, Clippers igjen vil ha massevis av talent til å konkurrere.

Jordan har ledet NBA i rebounding de siste to årene, og kommer av karriere høyder i scoring og rebounding på 11,5 poeng og 15,0 returer per kamp.Han hjalp Clippers få innen en seier for Western Conference finalen for første gang, men en andre omgang kollaps hjemme i spill 6 ble etterfulgt av et tap i den avgjørende kamp på Houston.

Sammenbruddet bedt Jordan å revurdere alt, og Mavericks beilet ham til å hjelpe aldrende stjerne Dirk Nowitzki gjøre en siste løp på et annet mesterskap.

cubanske var så sikker på at han hadde landet Jordan at han gikk på en Dallas radioprogram dette uke og snakket om rollen Jordan ville ha i Mavericks krenkelser.Diskutere fri agent før kontrakt ble inngått tjent cubanske en $ 25,000 fine.

Han mistet mye mer på onsdag.

Får Jordan og skyting vakt Wesley Matthews hadde Mavericks håper de kan unngå en større ombygging prosjekt.Nå, dette sent i prosessen og med Tyson Chandler allerede enige om å bli med Phoenix Suns, er de igjen med få påvist tilgjengelige alternativene på det åpne markedet.

“Vi hadde diskusjonen om at hvis vi ikke kunne få en alvorlig free agent, enten det var en av gutta fortsatt ute eller noen av gutta som allerede gikk, så det var på tide å ta et skritt tilbake,”cubanske fortalte KTCK-AM i Dallas på søndag.

Jordan helomvending også kan føre til en debatt om effektiviteten av NBA moratorium i gratis byrå.

forbudet mot å signere avtaler for ca en og en halv uke etter start av gratis byrå var satt i arbeidsmarkedet avtalen i et forsøk på å stoppe manipulering, men i stedet har skapt muligheten for spillere som har andre tanker.

Dallas tapt punkt vakt Jason Kidd til New York Knicks i 2012 etter at han først ble enige om å gå tilbake til Mavericks, som endte opp mangler sluttspillet denne sesongen for første gang på 12 år.

Men det er en sjelden occurrenc e, og det uvanlige i siste liten lobbyvirksomhet spilt ut på Twitter med ulike aktører tweeting emojis med åpenbare referanser til å reise til Houston for å møte med Jordan.

Dallas fremover Chandler Parsons, som spilte en avgjørende rolle i å få opprinnelige engasjement fra Jordan, twitret en emoji av et fly.Griffin sendes ett med samme plan, samt et helikopter og en bil. Paul hadde en tweet av en banan og en båt, tilsynelatende en spøk referanse til hans siste ferie med LeBron James, Dwyane Wade og Carmelo Anthony. Paulus var ikke med Clippers for deres første møte med Jordan i forrige uke

bombardement av tweets bedt Kobe Bryant å veie inn med. “Emoji kamp?” – og legge fem trofeer for sine fem titler med Lakers. Golden State Warriors, fortsatt mindre enn en måned fjernet fra å vinne NBA tittelen, tilbød en viser et trofé.

vill natt endte selvfølgelig med en tweet fra Pierce, veteran frem som avtalt vilkår forrige uke.Det var et bilde av elver og Jordan signerer kontrakten.

“Det er derfor de førte meg hit,” Pierce twitret. “Lol”.